Over Ons

Bent u op zoek naar een ervaring die u in staat stelt om even te ontsnappen aan de westerse wereld en een unieke culinaire ervaring te beleven?
Dit is Elias en ikzelf, Anasse. Uit onze vele proeven en terugkoppeling. Door het ontwikkelen van onze persoonlijke passie voor de oosterse keuken. We hebben gekozen voor een menu dat een mix van traditionele en authentieke oosterse en Libanese keukens combineert. Wij stellen u nu voor om de wereld van de lekkernijen en smaken van de Oriƫnt te ontdekken. We werken met keuze, gezonde producten die de bereide gerechten smakelijk en geurig maken. Felfel is een beetje onze droom die elke dag in ons menu uitkomt. De gerechten die wij aanbieden zijn niet alleen vers, zelfgemaakt, maar ook heerlijk. We hebben een breed scala aan gerechten met specialiteiten die u niet kunt missen ...
Voorgerechten, warme en koude gerechten, desserts, smoothies, groentesappen en vele andere recepten. We bereiden ook afhaalmaaltijden. Wij nodigen u uit voor de culinaire avonturen van onze traditionele Libanese gerechten, vergezeld van hummus met geroosterde paprika's. Maar ook gegrild vlees... Rundvlees, kip, of de heerlijke lamsspies a la plancha.

Wij bieden ook de keuze van de veganistische en vegetarische keuken aan en respecteren deze, en het blijft een genot. Zoals de heerlijke recepten van de vegetarische hamburger met falafel en hummus of de Libanese tabbouleh met bulgur. En dan hebben we het nog niet eens over de begeleiding van onze verscheidenheid aan traditionele houtgestookte broden die ter plaatse worden bereid, een waar culinair genot!

Felfel Antwerpen is doordeweeks geopend, ook in het weekend, en heeft flexibele openingsuren.
Een ideale plek om de smaakpapillen van de meest veeleisende kenners wakker te schudden en lang te verwennen.

ANASSE & ELIAS