Het gepassioneerde team achter Felfel

Wil je de Libanese keuken echt ervaren en even ontsnappen aan het alledaagse? Dan ontdek je de perfecte culinaire oase bij Felfel.

Elias en ikzelf, Anasse, delen een bijzondere passie voor de gedurfde smaaksensaties, exotische aroma’s en sfeervolle cultuur van het oosten. Door jarenlang te blijven proeven, bijsturen en perfectioneren stelden we een menu voor je samen dat het beste van de oosterse en Libanese keuken naar Antwerpen brengt voor een heel nieuwe ervaring.

Bij Felfel kan je steeds rekenen op verse en gezonde producten die samensmelten tot de heerlijkste lekkernijen van het Oriënt. Zo komt onze droom elke dag een beetje uit dankzij ons overheerlijk menu.

En in dat menu vind je een zee aan keuze. Voorgerechten, warme en koude gangen met romige hummus en geroosterde paprika, geurig gegrild vlees zoals lamsspies a la plancha, hypnotiserende desserts, gezonde smoothies, eigentijdse groentensappen en veel meer. Allemaal gerechten die je bovendien ook als afhaalmaaltijd kan bestellen als je in Antwerpen de oosterse keuken mee naar huis wil nemen!

Liever vegetarisch of veganistisch? Dankzij de veelzijdigheid van de Libanese culinaire traditie slagen we erin de geurige charme van oosterse gerechten ook zonder vlees of vis aan te bieden. Met onze speciaal ontworpen vegetarische hamburger met falafel en hummus, tabbouleh met bulgur of lokaal ovengebakken broden, geniet iedereen bij Felfel.

Wil je je smaakpapillen wakker schudden en diep verwennen? Kom dan genieten van authentieke Libanese en oosterse keuken bij Felfel in Antwerpen, waar je altijd een ervaring rijker wordt.

Tot snel!

Anasse & Elias